10 éves jubileum

Tisztelt Ügyfeleink és Üzleti Partnereink!

Idén ünnepeljük fennállásunk 10. évfordulóját, és nagy örömünkre szolgál, hogy ezt hírlevelünkkel tudatjuk Önökkel.

2013-as alapításunk óta, mint astrinas – Asian Trade and Investment Ltd. Az Egyesült Királyságban vezető gyártó és kereskedelmi vállalattá fejlődtünk a rozsdamentes acél és alumínium ágazatban.

Sikerünk 2015-ben kezdődött az első svájci megrendelésünkkel, amely sikeres piacra lépésünket jelentette. Azóta folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat. 2017-ben megkaptuk az ISO 9001:2015 és 14001:2015 szerinti kezdeti tanúsítványt, amely megerősíti magas minőségi és környezetvédelmi szabványainkat.

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy megfeleljünk ügyfeleink egyedi igényeinek. Különösen egyedi vevői igények kielégítésére kínálunk egyedi termékeket. Mindig az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra, és büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években számos, régóta fennálló és hűséges ügyfelet tudtunk szerezni.

2023 márciusában újabb jelentős mérföldkőhöz érkeztünk az astrinas részvénytársaság Svájci megalapításával – az Asian Trade and Investment AG, CHE-277.353.629. Ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy tovább szilárdítsuk jelenlétünket a piacon, és még hatékonyabb és magasabb minőségű megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani hűséges vásárlóink. Az Ön bizalma és támogatása jelentősen hozzájárult sikerünkhöz. Nagyra értékeljük a hosszú távú együttműködést, és várjuk a további közös projekteket és megrendeléseket.

A jövő számos izgalmas lehetőséget tartogat, és készen állunk arra, hogy Önnel együtt vállaljuk ezeket a kihívásokat. Elkötelezett csapatunkkal, szakértelmünkkel és a minőség iránti szenvedélyünkkel továbbra is világszínvonalú termékeket és kiváló szolgáltatást fogunk nyújtani.

Köszönjük támogatását és bizalmát. Bízunk benne, hogy az elkövetkező években sikeresen együttműködhetünk Önnel.

Az astrinas csapata