rozsdamentes acél vízcsövek

Kedves Üzleti Partnereink!

Örömmel értesítjük, hogy a közelmúltban beruháztunk egy korszerű rozsdamentes acélcsövek gyártó létesítményébe saját gyárunkban. Ezen a területen szakértőként ma már képesek vagyunk az összes szabványos rozsdamentes acél vízcső nemzetközi szabványok szerinti gyártására.

Modern gyártóüzemünk ideális infrastruktúrát biztosít számunkra, hogy minőségi árukat, elfogadható szállítási határidőket és versenyképes árakat garantáljunk különböző méretekben. Ezen kívül minden saját gyártású termékünkhöz számos mechanikai és felületkezelést kínálunk, mint például vágás, polírozás, izzítás és pácolás.

Rozsdamentes acél csővezetékeink számos iparágban alkalmazhatók, beleértve az építőiparban, a repülőgépiparban, a védelemben, a vegyiparban, az olaj- és gáziparban, az elektromos energiában, az orvostudományban, az autóiparban, az élelmiszer-feldolgozásban, a bányászatban, a szállításban, az elektronikában és bármely ipari célra, amelyet nemzetközi importőrökön keresztül értékesítenek. nagykereskedők és regionális forgalmazók az adott piacokon.

További termékinformációkért tekintse meg táblázatainkat:

Szeretettel kínáljuk kiváló minőségű rozsdamentes acél csővezetékeinket, további információkkal és rendelésekkel állunk rendelkezésére.

elektropolírozott csövek

Tisztelt Hölgyem / Uram,

Szeretnénk felhívni a figyelmet a csőtechnológia forradalmára, amely minőség, teljesítmény és tartósság tekintetében felülmúlja elvárásait – elektropolírozott rozsdamentes acél csöveinket.

Miért elégedne meg kevesebbel, ha a legjobbat kaphatja? Elektropolírozott rozsdamentes acél csöveink több éves kutatás és fejlesztés eredménye. Kifejezetten az abszolút érdesség csökkentésére tervezték, pontosabb méreteket biztosítanak, és ideálisak gázok és folyadékok szállítására.

A hagyományos csövekhez képest elektropolírozott rozsdamentes acél csöveink sima belső felülettel rendelkeznek, ami maximalizálja a gázok és folyadékok áramlási sebességét. Csökkentik az eltömődések kockázatát és biztosítják a hatékony és problémamentes működést.

Fektessen be a jövőbe. Fektessen be elektropolírozott rozsdamentes acél csöveinkbe.

Várjuk érdeklődését

Üdvözlettel

Az astrinas csapata

astrinas 
Asian Trade and Investment AG
Balz-Zimmermann-Strasse 7
CH-8152 Glattbrugg
Switzerland
Phone  +41 32 510 61 30
E-Mail: info@astrinas.com
Sales Agent Europe
Herr Dietmar Schaub
Gross-von-Trockau-Platz 4a
DE-91052 Erlangen
Phone: +49 9131 926 55 61
E-Mail: dietmar.schaub@astrinas.com
Sales Agent middle Europe
Herr Király, Gyula
Fogoly u. 19.
HU-2440 Százhalombatta
+36 23 355 476 / +36 20 981 7576
gyula.kiraly@astrinas.com
Sales Agent UK
Mr. Stephen Bradley
Kingswinford, England
Phone: +44 7753 390 103
E-Mail: stephen.bradley@astrinas.com