Újra megjelenő klasszikusok: Foshan Lingnan Tiandi

Kína Foshan, Guangdong tartomány harmadik legnagyobb városa, Kína egyik vezető művészeti és tudományos központjáról híres. Foshan Lingnan Tiandi a Song-dinasztia idején épült és több mint 900 éves múltra visszatekintő Foshan Ősi Templom mellett található. Ez egy nagyszabású Az önadaptív és regenerálódó történelmi megőrzés fejlesztési projekt az őshonos trópusi növényekkel, intelligens és érdekes vízi adottságokkal, fákkal szegélyezett sugárutak és rendezvényterek együttesével bájos légkört teremt, amely integrálja a szórakozást, a munkát és a vásárlást.

A közöttük lévő teret egykori gyárak, üzletek és házak alkotják az Old Tung Wah Lane-en, a kerámiaművészet, az autentikus kantoni konyha és a harcművészetek szülőhelyén.

Ez a 300 millió dolláros projekt, amely hatalmas kereskedelmi siker, bemutatja, mit képes elérni egy modern kínai metropolisz. Annak érdekében, hogy jót hozzunk ebben az új korszakban Kínában, meg kell találnunk a módját, hogy kapcsolatba léphessünk a kortárs társadalomban élő emberek pszichológiai és gyakorlati szükségleteivel. Ez mindig kihívás.