Alumínium kohászati anyagok

Alumínium lemezek

Az alumíniumlemezek széles választékát kínáljuk. A szabványos alumíniumlemezeken kívül vevőspecifikus, méretre szabott termékeket is gyártunk hagyományos ötvözetekből.

Alumínium tekercsek

Az alumínium tekercsek széles választékát kínáljuk különféle kivitelben. A szabványos alumínium tekercseken kívül hagyományos ötvözetekből is gyártunk egyedi termékeket.

Alumínium profilok

Modern gyártóüzemeinkkel stratégiailag optimálisan felszereltek, hogy a legmagasabb szinten tudjuk fenntartani a minőséget, a szállítási készséget és a szállítási megbízhatóságot.

A megbízható és kiváló minőségű alumíniumtermékek gyártása mellett nagy jelentőséget tulajdonítunk a termékek stabil és professzionális csomagolásának, ezért a csomagolások széles választékát kínáljuk. Semmi sem különleges számunkra, de ügyfeleink szabványai a mi szabványaink is.

Az extrudált alumínium profilok széles választékát kínáljuk. A szabványos FLUTZ profilok mellett hagyományos ötvözetekből egyedi profilokat is gyártunk.

Újdonság kínálatunkban a nyomásálló alumínium profil is, amelyeket pontosan a vevői specifikáció szerint gyártunk a kívánt ötvözetben, méretben és hosszúságban.

A saját olvasztónknak és a saját szerszámgyártásunknak köszönhetően ezeket az előnyöket a piacon tovább tudjuk vinni, hogy megfeleljünk ügyfeleink magas minőségi követelményeinek.

Részletes információ a gyártott alumínium profilokról a szerszámlistáink szerint:

L profilok

Lapos profilok

Rúd profilok

Kör zártszelvények

Négyszög zártszelvények

U profilok

Alumínium ötvözetek