Cégnév változás astrinas – Asian Trade and Investment AG

Tisztelt Hölgyeim és Uraim,

Önök az alumíniumból és rozsdamentes acélból készült félkész termékek gyártójaként és szállítójaként ismerik a céget. Az elmúlt 10 évben sikeresen bővült a termékpaletta és az ügyfélkör, és a high-end szektorban is jelen vagyunk. Örömmel szeretném bejelenteni, hogy cégünk, korábban astrinas – Asian Trade and Investment Ltd. néven ismert, átnevezésre került Asian Trade and Investment AG-re.

A cég központja az korábban az Egyesült Királyságban Stockportban volt, míg a fióktelep Svájcban Glattbruggban új, mint önálló jogi személy részvénytársaság (AG) 2023. március 31-től bejegyezték a zürichi kereskedelmi nyilvántartásba. Az összes új megrendelés feldolgozása az astrinas AG-n keresztül történik, míg a régebbi megrendelések továbbra is az astrinas Ltd. által lesznek feldolgozva.

A cégjegyzékbe bejegyzett Svájcban elismert és tanúsított cégeink képviselik ezt a változást, és a könyvvizsgálók készen állnak ennek megfelelő végrehajtására. Az elérhetőségeink ugyanazok maradtak, csapatunkat pedig kibővítettük a helyszíni gyártásellenőrzés érdekében.

Az új cégnévnek számos előnye van Önök számára, beleértve a szerkezetátalakítást, a befektetéseket a gyártási műveletek és belső folyamatok fejlesztésébe, valamint a rendelések feldolgozásának felgyorsítását. Meg vagyunk győződve arról, hogy növelni tudjuk hatékonyságunkat és még többet tudunk kínálni Önöknek, mint korábban.

Az új név bevezetésekor honlapunkat is frissítettük és újdonságokat mutattunk be, amelyek biztosan tetszeni fognak. Látogassanak el a www.astrinas.com honlapunkra, és talán felfedeznek új termékeket, amelyekről korábban nem tudtak.

Reméljük, továbbra is eredményes együttműködésre számíthatunk Önökkel, és ha kérdéseik lennének, ne habozzanak felvenni velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

Fabio Attili
vezérigazgató